Jenna in memoriam

Sample Image

 

Otterstone Boya Bojenna

Geboren: 25-01-2009    Overleden 16-11-20145

NHSB: 2735272

Vader: Multi Kamp. Bugs-Banny von der Border-Meute

Moeder: Rhozzum Faya

Op 25 januari 2009 is het tweede nestje van Faya geboren. Het waren 2 blue and tan reutjes, en 2 grizzle teefjes. Jenna was het eerste teefje en zij is bij mij gebleven. Het is een heerlijk hondje met een eigen willetje. Ze kan erg leuk spelen met Kiki en vind het prachtig om overal mee naar toe te gaan. Voor de rest is het nog even afwachten wat de toekomst voor haar brengt.

Jenna is ondertussen anderhalf jaar. Ze is uitgegroeid tot een mooi en rustig hondje. Het eigen willetje heeft ze nog steeds. Ze heeft het opvoeden best lastig gemaakt, want ze is heel ondeugend, maar nu gaat het prima. Ze vind het heerlijk om te spelen en overal bij te zijn. Doordat ze zo heerlijk eigenwijs is zit een grote sport en show cariere er voorlopig nog niet in. Het is een heerlijk hondje en past perfect in mijn roedeltje.

Jenna is bijna 3 jaar. Ze heeft zich ontwikkeld tot een heerlijk knuffel hondje, en heeft nog steeds het ondeugende. Ze geniet van de fietstochtjes en doet heel veel voor een koekje. Op de shows heeft ze het netjes gedaan en diverse keren uitmuntend gehaald. Het is niet haar grootste hobby, dus blijven we haar daar niet mee lastig vallen. Rond de jaarwisseling 2011/2012 is ze gedekt, dus hopen we rond maart 2012 op haar eerste nestje. Op 27 februari 2012 is haar eerste nestje geboren. Nest E. Ze heeft haar 6 pups uitstekend verzorgd, en ze is een goed moedertje. Op 23 december 2013 is haar 2e nestje geboren. Nest H. Dit was ook haar laatste nest. Het heeft een te grote impact op haar daarom zet ik haar niet meer in voor de fok.

Voor haar stamboom klik hier 

Een heerlijk super eigenwijs en ondeugend hondje die Jenna.

Op 16 november 2015 is Jenna overleden.

Otterstone Boya Bojenna
25-01-2009  -  16-11-2015

Jenna was een lief en eigenzinnig Bordertje. In de eerste periode erg ondeugend, en zijn er wat schoenen en planten en andere dingen gesneuveld. Later een hele lieve en fijne knuffel. Ze was een lief moedertje voor haar pups. Ze kon het erg goed vinden met Kiki. Nadat Leeloo erbij kwam voelde ze zich hier niet meer thuis. We hadden een fantastisch nieuwe plek voor haar gevonden. Sinds augustus woonde ze bij Monique en Rob ze had het daar fantastisch en fleurde helemaal op. Zo'n fijne plek had ze daar. En toen werd je ziek, ernstige problemen met de galblaas. Helaas heb je het niet gered. Dag lieve Jenna.

Monique en Rob, hartelijk dank voor de fijne tijd die jullie haar gegeven hebben.

 

Sample Image   Sample Image   Sample Image