Kiki in memoriam

Sample Image

Nederlands Kampioen Otterstone Aki Akike, NJK'09
Geboren 21-11-2007  -  overleden 14-05-2020
NHSB 2681052
Vader: Ned. & Int. Kamp. Macoline’s Murphy, Lux. Kamp, JW’03
Moeder: Rhozzum Faya

Op 21 november 2007 is Faya’s eerste nestje geboren. Het was een nestje met 3 teefjes. Kiki was het donkerste pupje, en na wat wikken wegen had ik haar gekozen om te blijven. Wat een plezier heb ik met dit hondje. Het is een heerlijk vrij, enthousiast, open en vriendelijke hondje. Ze pakte alles heel erg makkelijk op, en ben met haar ook niet naar gehoorzaamheidscursussen geweest. Ze past prima in de roedel bij Sjors en Faya. Ze vind het heerlijk als we gaan fietsen, en gaan wandelen, gaan ballen, ja eigenlijk vind ze alles erg leuk. Het is een lekker actief hondje, zo houd ze mij ook wel bezig als ze weer wat nieuws verzint om uit te halen, maar ik kan er alleen maar om lachen en van genieten. Kiki heeft ondertussen reeds 2 show gelopen, en die gingen er goed, beide keren wist ze 2U met RCAC te worden. Van het voorjaar wil ik gaan proberen hoe ze het gaat doen in de behendigheid. Wat verder de toekomst voor Kiki zal brengen is nog afwachten. Op zondag 15 maart 2009 heeft Kiki haar derde punt gehaald voor het Nederlands Jeugdkampioen. Kiki is een heerlijk hondje en we hebben een bijzondere band. Kiki's eerste nestje is op 24 januari geboren. Na het nestje zijn we weer naar de show gegaan. Kiki had al wel genoeg punten voor Nederlands kampioen, maar ze was nog te jong. Gelijk op de eerste show wist ze het reserve CAC te halen, en ze mag nu dus NEDERLANDS KAMPIOEN noemen.

Op 17 maart 2012 is haar 2e nestje geboren. Nest F.

Op 25 december 2013 is haar 3e nestje geboren. Nest G.

Op 15 augustus 2014 is haar 4e en laatste nestje geboren. Nest I.

Voor haar stamboom klik hier.

Voor haar Nederlands Jeugd Kampioen klik hier.

Voor haar Nederlands Kampioen klik hier

Een heerlijk vrij, enthousiast, open, actief en vriendelijke hondje, mijn Kiki.

 

Op donderdag 14-05-2020 is mijn allerliefste Kiki rustig ingeslapen. Er ontwikkelde bij haar neurologische problemen die in een rap tempo verergerde en die er voor zorgde dat ze heel veel klachten en problemen kreeg. Het leven voor haar was voor haar op deze manier niet fijn meer, en heb ik deze moeilijke beslissing moeten nemen.

 

Kiki

 

Ned.Kamp. Otterstone Aki Akike, NJK’09,  

 

21-11-2007  -   14-05-2020

 

Ongeveer 12,5 jaar geleden bij de geboorte van mijn eerste nestje begon ons avontuur samen. Wat hebben we samen zo heel veel meegemaakt. Samen naar shows, op vakanties met veel kasteel bezoeken, wandelingen hier en daar, naar diverse evenementen. Je deed het allemaal, en met veel plezier met kwispelend staartje! Het goede moedertje dat je was voor de nestjes die je gehad hebt. Je lieve cadeautje Leeloo, die je samen met Sjors aan mij gegeven hebt. Zo´n bijzonder Bordertje was je. Altijd mee, en altijd bij me, en nu zo stil zonder jou speciale aanwezigheid.

 

 

 

Dag lekker kippetje van me, bedankt voor alles wat je gegeven hebt.

 

Sample Image    Sample Image     Sample Image