Kiki nest G (25-12-2013)

Otterstone Aki Akike            X     Rowanburn's Milan van de Ossekoele        

 

 

Dinsdag 18-2, de pups zijn 8 weken en gaan naar de nieuwe baasjes. Ze hebben nog een aantal ervaringen opgedaan, ze zijn aan de riem geweest, met de auto mee en o.a. naar de plantage kipjes en cavia's bekijken. Ze spelen heel graag buiten, en vinden het prachtig om te tuinieren.

Alle 5 op een rij

vlnr, Gibby, Toby, Gail, Guus, Iggy

 

 

reu 1

 

 

 

 

 

Nest GH week 7en8 tentje spelen: http://youtu.be/Owoalay36n0
Nest GH week 7en8 nog meer tuin: http://youtu.be/t7hcx44ccxQ
Nest G week 7en8 in de zandbak: http://youtu.be/62reUnljLYc
Nest G week 7en8 over de balk: http://youtu.be/JrS7cBaSBkU

 

Donderdag 6-2, de pups zijn ondertussen 6 weken en een beetje. Het gaat nog steeds allemaal super goed. Ik geniet heerlijk van de bende van 12. Het spelen gaat steeds langer en heftiger, en ze gaan er ook steeds meer geluid bij produceren. Ook hebben ze ondertussen 3 mandjes om in te slapen. Sinds eind vorige week gaan ze bij droog en niet al te koud weer lekker naar buiten. Ze vonden het meteen erg leuk buiten. Je hebt veel grip op de tegels, dus het rennen wordt goed geoefend. Tevens doen ze erg hard hun best om mij te helpen met het snoeien van de struikjes. Ook eten we als het even kan buiten, zodat ze gelijk buiten poepen en plassen. Ze zijn ondertussen ook ge-ent en gechipt.

Reu 1 = Galvin Gavril                           Reu 2 = Galan Galatyn

  

Reu 3 = Gene Gwenneg                     Reu 4 = Guang Guyon

 

Teef 1 = Gail Galina

 

 

 

De filmpjes; er staan er ook 3 bij nest H

Nest GH W6 Doosje eten: http://youtu.be/JQJ-if9s_xc
Nest GH W6 Binnen spelen: http://youtu.be/a15moBfpZSU
Nest GH W6 Wij willen naar binnen: http://youtu.be/S2ddvLkaO94

Woensdag 29 januari, de pups zijn nu 5 weken. Ze hebben het rennetje erbij en lopen samen met de pups van Jenna. Met z'n 12-en hebben ze een hoop lol en het is een genot om naar te kijken. Ze spelen heerlijk, en slapen met z'n allen bij elkaar. Er wordt heel af en toe nog een slokje gedaan bij Kiki, maar het meest eten ze pap, vlees en geweekte brokjes.

 

een paar filmpjes, de andere staan bij nest H - Jenna's pups.

Nest G H W5 wij willen eruit: http://youtu.be/SBwR6uzj75g
Nest G H W5 wij hebben honger: http://youtu.be/qBZj_tAJvek
Nest G H W5 wij smikkelen lekker: http://youtu.be/VWK9ergBE50

Woensdag 15 januari, al weer 3 weken oud. Er komt nu echt wat actie in de kist. Er wordt gepiept, geblaft en af en toe een grommetje. Ook wordt er met elkaar een beetje gespeeld. Gaat het lopen steeds wat beter. Hebben vandaag hun eerste papje op. Ze vonden het lekker, maar was nog wel wat lastig. Kiki vond het geen probleem om te helpen de schaal mooi schoon te maken. Ook hebben ze een paar kleine speelgoedjes in de werpkist gekregen. Ze kijken er al wel een beetje naar, en er wordt af en toe ook wat mee gesjord. Vooral Ejoor is aantrekkelijk. Zie filmpje. Tijdens het verschonen van de kist gaan de pups even in de wasmand, zodat ik rustig kan werken en we niet alle pups overal vandaan hoeft te halen. Ze gaan er gewoon lekker bij slapen.

Reu 3 met Ejoor bezig: http://youtu.be/GSG4YYnLF6g
Filmpje van het spelen: http://youtu.be/sJYhzgziLKU

 

 

reu 1 en 2, daaronder 3 en 4, daaronder het teefje en een slaap foto.

 

 

 

 

Woensdag 8-1-2014, de pups zijn nu 2 weken. Het gaat uitstekend met ze, ze groeien goed, worden super verzorgd door moeder Kiki. De oogjes zijn bij allemaal open. Ze beginnen wat te lopen, al valt dat nog niet mee.

Filmpje 1 NG week 2 drinken: http://youtu.be/-BZk6VzSRtw     

Filmpje 2 NG week 2 met mama  http://youtu.be/Xex-JGrllN0

Het begint met reu 1, dan reu 2, daaronder reu 3 en 4, als laatste het teefje 

 

 

 

Woensdag 1-1-2014, een filmpje: http://youtu.be/2ScVTjaBrgE 

Dinsdag 31-12-2013, pups 1 week

Het gaat goed met het 5-tal van Kiki.Ze groeien goed, en worden liefdevol verzorgd door Kiki.

            reu 2                                                   reu 3

 

                reu 4                                              teef 1

 

Woensdag 25-12-2013 1e kerstdag

Op deze bijzondere dag zijn de pups van Kiki en Milan geboren. Het zijn 5 pups. 4 daarvan zijn reutjes, en er is dus 1 teefje. 4 hebben een normaal geboorte gewicht, 1 van de mannetjes is wat kleiner, echter doet deze knul het prima. Reu 1, grizzle, 184 gram. Reu 2, grizzle, 185 gram. Reu 3, donker grizzle, 131 gram. Reu 4, blue and tan, 194 gram. Teef 1, grizzle, 194 gram. Moeder en pups maken het prima. Ze liggen heerlijk tevreden in de kist. De pups van Kiki zijn wat drukker dan die van Jenna, maar Kiki is een uitstekend moedertje die dat allemaal prima regelt.

 

Donderdag 19 december

De dames zijn nu 8 weken drachtig. De buiken zijn goed geroeid, de laadste loodjes gaan in. Kiki heeft een mooie en zeer goed gevulde "hangbuik". Ze is goed dik, maar er is nog iets ruimte over. Eten, lopen, springen gaat haar allemaal nog goed af.

 

Vrijdag 6 december

Kiki is nu 6 weken en een paar dagen drachtig. De buik van Kiki wordt steeds wat groter. Kiki heeft er nog geen last van. Ze wil wel erg graag eten!

 

Maandag 25 november

De buikjes van Kiki en van Jenna zijn lekker aan het groeien. We hebben geen echo gemaakt, maar je kan nu wel zien dat ze drachtig zijn. Ze zijn nu ruim 4,5 week, bijna 5 weken. Kiki is gespierder dan Jenna, dus bij Jenna zie je al wat meer van het buikje, maar bij alle twee worden de buikjes groter. Heb er een paar foto’tjes van gemaakt, en voor het geoefende oog zal het wat beter te zien zijn, maar als je goed kijkt zie je bij alle twee opvulling. Op naar de volgende fase.                                       

 

 

Woensdag 23 oktober

Kiki (Ned. Kamp. Otterstone Aki Akike, NJK’09) is op 23 oktober gedekt door Milan (Rowanburn’s Milan van de Ossekoele). Deze charmante Betuwse heer was erg gecharmeerd van de wulpse Kiki. Hij had al snel door dat Kiki hem ook zag zitten en ging snel tot de daad over.

Milan is een vrolijke jongen die het erg gezellig vind om lekker bij zijn gezin in de buurt te zijn. Gaat graag mee wandelen en is helemaal idolaat van stokken en water.

We laten de natuur zijn werk doen en hopen op leuke gezonde Bordertjes.

 

 Zijn stamboom ziet er als volgt uit:

Ned & Int. Ch.
Hjelme Quotable

Ch.
Dandyhow Sunday Times

Ch. Dandyhow Claudius

Incheril Mulberry of Dandyhow

Ch.
Tallarnas Tiff-Annie

Ch. Alias Alfred

Ch. Tallarnas Kon-Trolla

NL Ch
Jalah Jamilah van de Ossekoele

Ch.
Rhozzum Columbo

Ch. Lings Gorse By Otterbobs

Rhozzum Busy

Ch.  Vehra Vero-Nique van de Ossekoele

Nicholas Beaumont v. d. Ossekoele

Ch. Felicity Lyss v. d. Ossekoele