NBTC Jongehondendag 2014

Op zaterdag 28 juni was de jongehondendag voor nest G en nest H in Culemborg.

Er werden voor die dag nogal wat stevige buien verwacht, maar met een enkel spatje regen hebben we een prachtige dag gehad. Het was een groot genot alle 12 de puppen weer te zien. Fantastisch dat iedereen er was. Ook de beide reuen waren er 2 complete nesten. 

Hieronder de nestverslagen en een foto van de beide nesten.

Lees meer...

NBTC Jongehondendag 2013

Op zaterdag 22 juni was de jongehondendag voor nest E en nest F in Culemborg.

De voorspellingen waren niet optimaal, maar op een enkele bui hebben we heerlijk weer gehad. Tot mijn grote vreugde waren alle 11 de puppen aanwezig. De 6 van Jenna (nest E). De 5 van Kiki (nest F). Rambo en Finia die in Zwitserland wonen waren speciaal terug gekomen! Helaas waren beide vaders niet aanwezig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het nest van Jenna was in de ochtend, en Kiki's kinderen gaven in de middag acte de presense.

Hieronder de verslagen en een foto'tje van de nesten.

Lees meer...

NBTC Jongehondendag 2011

Op zondag 19 juni 2011 was de jongehondendag voor het D-nest.

Het was een druilerige dag, maar dat mog de opkomst van het hele nest niet drukken. Alle pups en vader en moeder waren naar Nijmegen gekomen. Het was voor mij als fokker erg leuk om het hele nest compleet te zien, en te zien hoe ze uitgegroeid waren. Ook erg fijn om alle positieve verhalen te horen.

Hierbij de verslagen:

Lees meer...

NBTC Jongehondendag 2010

Op zaterdag 19 juni 2010 was wederom de jongehondendag van de NBTC in Apeldoorn. Dit jaar was het de beurt aan het C nest. De 3 pupjes van Kiki. Nest D was nog te jong, en die mogen volgend jaar. Net als het voorgaande jaar regende het wel behoorlijk af en toe, maar dat mocht  de pret niet drukken. Chesto en Ayla waren er en hadden er zin in. De baasjes van Molly waren helaas verhinderd. De reu Exel was er ook dus waren we bijna compleet. Voor Chesto en Ayla was het nog wat onwennig in de ring, maar ze hebben beide een mooi keurverslag gekregen.

Lees meer...

Mijn honden in de bladen

Sample Image

Het afgelopen jaar zijn mijn honden in diverse bladen verschenen.

Als eerste een schitterende foto van Kiki voor op het Boek: Border Terrier

Dit is een boek over de Border Terrier vanAbout Pets. Het is in het Engels geschreven. In het boek staan nog meer foto's van Kiki, Faya en Sjors.

Het is via mediaboekservice te bestellen: klik hier voor meer informatie.

Lees meer...